Lokkedåser til sølvfisk jem og fix

ECOstyle InsektFri sølvfisk 4 stk. – Jem & Fix

ECOstyle InsektFri sølvfisk 4 stk. | jem & fix

Lokkemidlet tiltrækker sølvfisk, bænkebiddere, edderkopper og andre uønskede insekter. Limfælden sættes op, hvor insekterne er, og den virker i mindst 3 måneder …

ECOstyle InsektFri sølvfisk bruges til at undersøge, om du har et problem med sølvfisk eller andre insekter. Fanger effektivt insekterne med lokkemidlet, som sidder på fælderne. Indeholder 4 stk. limfælder. Køb fælden hos jem & fix.

Kvit D Mod myrer og andre insekter | Billigst i jem & fix

Særdeles effektiv vandbaseret spray, der virker hurtigt mod myrer, fluer, sølvfisk og andre insekter. Kan anvendes både ude- og indendøre.

Særdeles effektiv vandbaseret spray, der virker hurtigt mod myrer, fluer, sølvfisk og andre insekter. Kan anvendes både ude- og indendøre

Insektspray 400 ml – PestStop – Jem & Fix

Insektspray 400 ml – PestStop | jem & fix

Hurtig, effektiv og lugtfrit insektmiddel, der er let at bruge. Brug insektsprayen direkte på insekterne og deres opholdssteder. Køb her hos jem & fix!

Kvit® D mod myrer og skægkræ 300 ml – Jem & Fix

Kvit® D mod myrer og skægkræ 300 ml | jem & fix

Kvit® D spray bruges til bekæmpelse af krybende insekter såsom myrer, skægkræ og lignende. Med Kvit® D kan du spraye insektmiddel direkte på områder, hvor du …

Kvit® D Spray mod myrer og skægkræ, der kan sprayes direkte på områder, hvor du oplever problemer med krybende insekter. Indhold: 300 ml. Køb insektmidler til bekæmpelse af fx skægkræ hos jem & fix.

Myrelokkedåse 2 stk. – Kvit I | Billigst i jem & fix

Stort udvalg af bekæmpelsesmidler mod insekter og myrer til vanlige skarpe priser. Køb online hos jem & fix eller i en af vores butikker.

Hygiejnisk og effektiv myrelokkedåse der i løbet af en uge bekæmper myrer både indedøre og i drivhuset.

ECOstyle MyreFri genopfyldelig lokkedåse 2 stk. – Jem & Fix

ECOstyle MyreFri genopfyldelig lokkedåse 2 stk. | jem & fix

Træt af skægkræ og sølvfisk? Stort udvalg af gift, fælder, lokkedåser og spray mod sølvkræ på badeværelse, køkken og soveværelse.

ECOstyle MyreFri lokkedåse bekæmper myrer. Kan genopfyldes, og der medfølger lokkemiddel til 15 opfyldninger. 2 dåser i en pakke. Køb myrelokkedåser hos jem & fix.

Insektmidler til havens ubudne gæster jem og fix

Insektmidler til havens ubudne gæster │ jem og fix

1. aug. 2021 — Sådan gør du · Fyld en skål med ukogte, hvide ris. · Kom et tyndt stykke stof hen over den åbne skål og fastgør med en elastik eller et bånd.

Stort udvalg af bekæmpelsesmidler mod insekter og myrer til vanlige skarpe priser. Køb online hos jem & fix eller i en af vores butikker

Skægkræ og Sølvfisk | Stort udvalg mod sølvkræ

Dog skal for meget gulvvask undgås da de trives bedst i fugtigt miljø. Du kan også bekæmpe sølvfisk med insektspray og lokkefælder. Ved brug af insektspray er …

Træt af skægkræ og sølvfisk? Stort udvalg af gift, fælder, lokkedåser og spray mod sølvkræ på badeværelse, køkken og soveværelse.

Sølvfisk – 6 simple tips til at bekæmpe insektet – idenyt

Sølvfisk – 6 simple tips til at bekæmpe og undgå sølvfisk

Er du frustreret over ikke at kunne slippe af med sølvfisk i hjemmet? Så har vi 6 tips til at slippe af med de små kryb, som du bør prøve.  

Skadedyrsbekæmpelse af Sølvfisk – Køb produkter hos Matas

Se udvalg af Sølvfisk hos Matas. ✓ Hurtig levering og fri fragt til din Matas butik ved køb over 99 kr.

Keywords: lokkedåser til sølvfisk jem og fix, skægkræ fælde jem og fix