Ikea toiletbørste

Hold toilettet rent med en toiletbørste – IKEA

Toiletbørster – Hold toilettet rent med en toiletbørste – IKEA

Rent, enkelt og praktisk. Toiletbørster er en essentiel tilbehør til dit badeværelse. Se vores udvalg af toiletbørster i forskellige farver og materialer her.

BOLMEN Toiletbørste, sort – IKEA

BOLMEN Toiletbørste, sort.

BROGRUND Toiletbørste, rustfrit stål – IKEA

BROGRUND Toiletbørste, rustfrit stål. Rent, enkelt og markant BROGRUND serien tilbyder mange forskellige former for smart tilbehør, der skaber orden i dit kaos i badeværelset og samtidig gør indretningen frisk og moderne.

ENUDDEN Toiletbørste, hvid – IKEA

ENUDDEN Toiletbørste, hvid. Alle de uundværlige løsninger, der gør hvert eneste besøg på badeværelset mere funktionelt og praktisk. ENUDDEN serien har et lyst og frisk udtryk og hjælper med at holde orden i alle dine ting.

BOLMEN Toiletbørste, hvid – IKEA

BOLMEN Toiletbørste, hvid Toiletbørste med et enkelt design af holdbar og slidstærk plast, der effektivt holder toilettet rent. Plasten er slidstærk og holdbar.

KALKGRUND Toiletbørste, forkromet – IKEA

KALKGRUND Toiletbørste, forkromet. KALKGRUND badeværelsesopbevaring gør de travleste øjeblikke på badeværelset til en ren fornøjelse. Du får både kvalitet og luksus takket være de skjulte skruer og den skinnende krom, der gør dine morgener ekstra strålende.

EKOLN Toiletbørste, mørkegrå – IKEA

EKOLN Toiletbørste, mørkegrå. De rene og bløde kurver giver dit badeværelse et nyt og frisk udtryk. Kombiner med andet tilbehør i EKOLN serien, og skab et sammenhængende udtryk.

TVÅLSJÖN Toiletbørste – IKEA

TVÅLSJÖN Toiletbørste Et traditionelt og håndlavet udtryk af blødt afrundet stentøj med mat glasur. Denne toiletbørsteholder er det perfekte match til TVÅLSJÖN badeværelsesserie og passer godt til LILLASJÖN badeværelsesserie.

EKOLN Toiletbørste, grågrøn – IKEA

EKOLN Toiletbørste, grågrøn De rene og bløde kurver giver dit badeværelse et nyt og frisk udtryk. Kombiner med andet tilbehør i EKOLN serien, og skab et sammenhængende udtryk. Sommetider kan nogle små ændringer gøre en stor forskel.

Keywords: ikea toiletbørste