Ikea sonos

Wi-fi-højttalere – SYMFONISK i samarbejde med Sonos

Wi-fi-højttalere – SYMFONISK i samarbejde med Sonos – IKEA

IKEA og Sonos har kombineret deres viden om boligindretning og lydekspertise, og resultatet af samarbejdet er SYMFONISK bordlampe med wi-fi-højttaler og …

Vores wi-fi-højttalere er udviklet i samarbejde med Sonos. Resultatet er flot design og perfekt lyd. Se udvalget her.

SYMFONISK: Vær smart, og lyt til dit hjem – IKEA

Sæt smart lyd på dit hjem – IKEA

Højttaleren er designet i et samarbejde mellem IKEA og Sonos og er nem at integrere med andre produkter fra Sonos. Brug højttaleren som en hylde ved at …

Skal dit hjem ha’ sit eget soundtrack? Nu kan du få smart lyd i hjemmet. IKEA og Sonos har kombineret deres viden om boligindretning og lydekspertise, og resultatet af samarbejdet er SYMFONISK bordlampe med wi-fi-højttaler og SYMFONISK wi-fi-højttaler. Smart lyd skaber en fantastisk stemning.

SYMFONISK Wi-fi-højttaler, hvid smart/gen. 2 – IKEA

Gå til “Room settings” i Sonos-appen, og vælg en af dine SYMFONISK højttalere. Vælg “Create Stereo Pair”, og følg derefter instruktionerne.

SYMFONISK Wi-fi-højttaler, hvid smart/gen. 2 Placer højttaleren vandret eller lodret, eller hæng den på væggen og brug den som en praktisk hylde. Hjælper dig med at udnytte pladsen optimalt og giver samtidig en stærk lyd, der fylder hele rummet.

Sådan bruger du SYMFONISK – IKEA

Sonos har samarbejdet med IKEA om SYMFONISK, et udvalg af WiFi-højttalere, der er designet til at opfylde drømmen om et home sound system.

Se vores instruktionsvideoer om, hvordan du bruger SYMFONISK bordlampe og SYMFONISK højttaler. Du kan lære mere om emner som lydfunktionen “multirum”, hvordan du afspiller den samme musik i flere rum, og hvordan du opsætter Sonos-hjemmebiografsystem med SYMFONISK.

SYMFONISK: Stereomøbel fra Sonos og IKEA

SYMFONISK: Stereomøbel fra Sonos og IKEA | Sonos

Sonos og IKEA præsenterer SYMFONISK, et udvalg af højttalere skabt til at passe perfekt ind i hjemmet og forbedre hverdagen gennem lytning og design.

Find Ikea Højttaler på DBA – køb og salg af nyt og brugt

Ikeas og Sonos Wi-Fi-højttaler er steget gevaldigt i pris

Ny Sonos | Ikea Symfonisk reolhøjttaler på vej – Inputmag.dk

Ny Sonos | Ikea Symfonisk reolhøjttaler på vej

Ny generation af den billige Sonos | Ikea Symfonisk reolhøjttaler er dukket op på den svenske Ikea-side. Den er forsvundet fra Danmark.

Her der den ny Sonos-fjernbetjening fra IKEA – recordere.dk

Keywords: ikea sonos, ikea symfonisk, sonos ikea, ikea sonos højttaler, symfonisk ikea, sonos højttaler ikea, sonos ikea symfonisk, ikea sonos symfonisk