Ekoln ikea

EKOLN serien – IKEA

EKOLN serien – IKEA

15 produkter i resultat · EKOLN Tandbørsteholder · EKOLN Sæbedispenser · EKOLN Affaldsspand, 3 l · EKOLN Sæbeskål · EKOLN Toiletbørste · EKOLN Tandbørsteholder · EKOLN …

EKOLN serien

EKOLN Affaldsspand, mørkegrå, 3 l – IKEA

EKOLN Affaldsspand, mørkegrå, 3 l De rene og bløde kurver giver dit badeværelse et nyt og frisk udtryk. Kombiner med andet tilbehør i EKOLN serien, og skab et sammenhængende udtryk. Sommetider kan nogle små ændringer gøre en stor forskel.

EKOLN Affaldsspand, beige, 3 l – IKEA

EKOLN Affaldsspand, beige, 3 l De rene og bløde kurver giver dit badeværelse et nyt og frisk udtryk. Kombiner med andet tilbehør i EKOLN serien, og skab et sammenhængende udtryk. Sommetider kan nogle små ændringer gøre en stor forskel. Nem at tømme og gøre ren, fordi den inderste spand kan tages ud.

EKOLN Toiletbørste, mørkegrå – IKEA

EKOLN Toiletbørste, mørkegrå. De rene og bløde kurver giver dit badeværelse et nyt og frisk udtryk. Kombiner med andet tilbehør i EKOLN serien, og skab et sammenhængende udtryk.

EKOLN Sæbedispenser, mørkegrå – IKEA

EKOLN Sæbedispenser, mørkegrå. De rene og bløde kurver giver dit badeværelse et nyt og frisk udtryk. Kombiner med andet tilbehør i EKOLN serien, og skab et sammenhængende udtryk.

EKOLN Tandbørsteholder, mørkegrå – IKEA

EKOLN Tandbørsteholder, mørkegrå. De rene og bløde kurver giver dit badeværelse et nyt og frisk udtryk. Kombiner med andet tilbehør i EKOLN serien, og skab et sammenhængende udtryk.

EKOLN Affaldsspand, grågrøn, 3 l – IKEA

EKOLN Affaldsspand, grågrøn, 3 l De rene og bløde kurver giver dit badeværelse et nyt og frisk udtryk. Kombiner med andet tilbehør i EKOLN serien, og skab et sammenhængende udtryk. Sommetider kan nogle små ændringer gøre en stor forskel.

EKOLN Tandbørsteholder, beige – IKEA

EKOLN Tandbørsteholder, beige De rene og bløde kurver giver dit badeværelse et nyt og frisk udtryk. Kombiner med andet tilbehør i EKOLN serien, og skab et sammenhængende udtryk. Sommetider kan nogle små ændringer gøre en stor forskel. En god størrelse til tandbørster og tandpasta.

EKOLN Tandbørsteholder, grågrøn – IKEA

EKOLN Tandbørsteholder, grågrøn De rene og bløde kurver giver dit badeværelse et nyt og frisk udtryk. Kombiner med andet tilbehør i EKOLN serien, og skab et sammenhængende udtryk. Sommetider kan nogle små ændringer gøre en stor forskel.

EKOLN Sæbeskål, mørkegrå – IKEA

EKOLN Sæbeskål, mørkegrå. De rene og bløde kurver giver dit badeværelse et nyt og frisk udtryk. Kombiner med andet tilbehør i EKOLN serien, og skab et sammenhængende udtryk.

Keywords: ekoln ikea